Nieuwsblog

(GO) voor de zomersportkampen. Extra gemotiveerd om je favoriete Anemos SPORTKAMP 2020 zeker niet te missen na de virale storing!

mei 21, 2020

Op de felle start van de inschrijvingen voor sportkampen volgde een temperende lockdown maar sinds de aankondiging van de gefaseerde heropstart watersport, lopen de inschrijvingen gelukkig terug vlot binnen en nu zeker met de recente bevestiging dat de jeugdkampen in de zomer kunnen doorgaan. Een “go” voor de jeugdsportkampen, zeker voor wat niet-contactsporten betreft is dan ook eerstdaags te verwachten. Uiteraard zullen alle covid maatregelen in acht worden genomen om een aangepaste veilige omgeving te creëeren. De club is er alvast volledig klaar voor!
Meer dan ooit hebben onze jongeren nood aan een sportieve en sociale zomer. Met onze uitgebreide variatie aan zee-en strandsporten pogen we alvast elk temperament een weekje WAUW beleving aan te bieden. Neem dus vlug terug een kijkje op www.anemos.be en wacht niet langer met je inschrijving want nu lopen ze dubbel snel binnen.
Inschrijven kan zonder onmiddellijke betaling zodat je de reservatie nog een tijdje vrijblijvend kan annuleren.

X