Nieuwsblog

ZA. 13 NOV: laatste clubavond zeilseizoen 2021

okt 25, 2021

Het net-weer-niet-volledige bevrijdingsfeest die we recentelijk hadden aangekondigd na de nieuwe federale covid maatregelen, wordt nogmaals beperkt door bijkomende lokale maatregelen: een feestje bouwen mag tot 30 november niet in Knokke-Heist. Aan deze nieuwe lokale covid-beperkingen is er ook iets niet nieuw: de verwarring. Wat we zelf wel duidelijk kunnen stellen, is dat nu zaterdag iedereen welkom blijft op Anemos!
Georganiseerde indoor evenementen, podiumvoorstellingen en fuiven mogen niet maar Horeca activiteiten (en tentoonstellingen) wel voor bezoekers met covidpas. Maw welkom dus in de beachbar (waar sinds maart 2020 een tentoonstelling loopt van onze gedoofde disco-verlichting) en/of aan de foodtruck en apero buitenbar.
De rockband en DJ hebben we wel moeten cancelen maar de muziekinstallatie wordt niet gedoofd.
Een gezellige ongeorganiseerde clubavond dus waar wellicht spontaan zal geklonken worden op het einde van het seizoen. Om 18 u is er aperitief, gevolgd door wraps a volonté met vulling naar keuze (chili con carne al of niet vegetarisch, italian, tzatziki kip, shoarma). Bijdrage voor deze optie (apero en wraps) is 25€, te reserveren voor 12 u vrijdagmiddag 12 nov.

X