Vacatures 2023

Om ons team te versterken zoeken wij:

Anemos Beach Materiaal verantwoordelijke (m/v) met rijbewijs

Als Materiaalverantwoordelijke bij Anemos Beach ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de infrastructuur binnen en buiten, het checken en onderhouden van sportmaterialen, timmer- en polyesterwerken, en het opvolgen van de materialenstock en het plaatsen van bestellingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het transport van boten van en naar het water.

Technische vaardigheden, materialenkennis en zelfstandig kunnen werken zijn belangrijk, evenals stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en een ordelijke en nauwkeurige werkhouding. We bieden een aangename werksfeer op het strand, een goede verloning en een tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging en onbepaalde duur.

Sportcoördinator (m/v)

Ben jij klaar om als Sports Guru het strand onveilig te maken? We zoeken iemand die niet alleen houdt van sporten, maar ook van entertainen. Jij bent dé persoon die groepen op het strand begeleidt, terwijl je ze meesleept in een wereld van waanzinnige beachgames en spannende watersportavonturen. Vrijgezellenfeesten, schoolsportdagen of gewoon een bende gezellige mensen – jij laat ze allemaal een ervaring beleven die ze nooit zullen vergeten!

Beachbar & Foodie boss (m/v)

Ben jij klaar om de smaakpapillen van watersporters & strandgangers te verwennen als Beachbar & Foodie Boss? We zoeken iemand die niet alleen houdt van mensen bedienen, maar ook van het bereiden van heerlijke warme en koude snacks. Van smakelijke broodjes en pannini’s tot verrukkelijke croques – wie weet, misschien kan je zelfs jouw eigen culinaire meesterwerkjes op het menu zetten!

Een georganiseerde voorraad en een nette keuken en bar zijn jouw verantwoordelijkheid. Je houdt het overzicht en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat onze gasten kunnen genieten van een vlotte en smaakvolle ervaring op Anemos Beachclub.

Interesse?
Solliciteren met CV kan via mail naar info@anemos.be

 Jobstudenten

Jobstudenten kunnen eveneens solliciteren. We zoeken enthousiaste lesgevers voor de begeleiding van sportkampen en lesreeksen catamaran, windsurfen, kitesurfen en allerhande seafun activiteiten,vriendelijke bartenders en handige klussers met rijbewijs.

X