Vacatures 2024

 

 

Om ons team te versterken zoeken wij:

All Round Technisch medewerker(m/v/x) met rijbewijs

Als Materiaalverantwoordelijke bij Anemos Beach ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de infrastructuur binnen en buiten, het checken en onderhouden van sportmaterialen, timmer- en polyesterwerken, en het opvolgen van de materialenstock en het plaatsen van bestellingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het transport van boten van en naar het water.

Technische vaardigheden, materialenkennis en zelfstandig kunnen werken zijn belangrijk, evenals stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en een ordelijke en nauwkeurige werkhouding. We bieden een aangename werksfeer op het strand, een goede verloning en een tijdelijk contract met mogelijkheid tot verlenging en onbepaalde duur.

Solliciteren doe je  via een druk op deze knop.

Sportcoördinator (m/v/x)

Ben jij klaar om als Sports Guru het strand onveilig te maken? We zoeken iemand die niet alleen houdt van sporten, maar ook van entertainen. Jij bent dé persoon die groepen op het strand begeleidt, terwijl je ze meesleept in een wereld van waanzinnige beachgames en spannende watersportavonturen. Vrijgezellenfeesten, schoolsportdagen of gewoon een bende gezellige mensen – jij laat ze allemaal een ervaring beleven die ze nooit zullen vergeten!

Solliciteren doe je  via een druk op deze knop.

Bar&Catering verantwoordelijke(m/v/x)


 

Solliciteren doe je via een druk op deze knop.

Of stuur een mail met je CV naar info@anemos.be.

Jobstudenten

Wil je graag jobstudent zijn bij Anemos in 2024, vul dan volgend jobstudentenformulier in: https://forms.gle/qBQbRjpqMyxojYrG9 

 

Heb je andere vragen, mail naar onderstaande mailadressen:

surf@anemos.be voor karwei (transport, verhuur, klusjes) of monitoren kitesurfen, windsurfen, wingfoilen of beach- en seafun activiteiten

catamaran@anemos.be voor monitoren catamaran

personeel@anemos.be voor bar-keuken-medewerkers 

 

website by

ANEMOSBeachClub ©

X