Nieuwsblog

26 (27 res.) sept.: NO GO voor All Kiters Downwind

sep 7, 2020

Uitstel naar 3 (4) oktober. Voor een officieel evenement als onze AKD dient uiteraard ten allen tijde voldoende rescuedienst over het ganse parcours verzekerd te blijven. Onder het voorspeld zeeprofiel van komend weekend is dit jammergenoeg niet het geval. Individueel kiten en windsurfen op eigen verantwoordelijkheid kan uiteraard wel maar best eerst informeren aan het onthaal ivm de sterkte van rukwinden en eventueel onweer.

Intussen de 15de editie van de All Kiters Downwind. Een longdistance kitesurf evenement met zowel een recreatief als competitief deel. Recreatief is het de bedoeling om met zoveel mogelijk kiters tegelijk het ganse traject uit te surfen.  Het competitie gedeelte bestaat erin dat er gescoord kan worden rond de juryboot op freestyle en hangtime in het traject van de club tot voor Knokke en op snelheid in het traject van Knokke tot de Zwingeul.
Bijdrage deelname 20€, inclusief rescue-begeleiding, drank bij aankomst Zwin, receptie en pasta beker Anemos,  prijsuitreiking. Voorinschrijven kan via de website: www.anemos.

Programma:
-10u aanmelden en organisatie car pooling (handdoek en teenslippers in de wagens)
-11u30 briefing.
-13u eerst mogelijke start;  15u laatst mogelijke start
-17u terugkeer met carpooling
-18u30 aperitief en pasta van de club, prijsuitreiking gesponsord door Icarus Kitecenter, Ozone, en Protest.

AKD 2020

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Board

X