Anemos Beachclub mag opnieuw spreken van een fantastische editie van de jaarlijkse Watersportdag en de tweede editie van de Belgian Boat Show Beach.
Op 13 mei konden watersportliefhebbers terecht bij Anemos voor tal van gratis water- en strandsportactiviteiten.  Net geen 200 enthousiastelingen  namen deel aan een voor- of namiddag initiatie zeilen, suppen, kajakken, golfsurfen, windsurfen, zeilwagenrijden of beachkiten.  Een succes die mede te danken is aan de onvermoeibare inzet van de 47 vrijwillige medewerkers.
Het sportief gedeelte werd afgesloten met een Corona Sunset Session; op de jazzy tonen van de driekoppige liveband kon men genieten van een feeërieke dans-act die op veel bewondering mocht rekenen van de aanwezigen, en een afterparty met DJ Maori.

Ook nog op 13 en 14 mei werd het Anemos-strand opnieuw de gastheer van de Belgian Boat Show Beach.  Een – eveneens gratis – publiek event waarbij de bezoekers het materiaal van verschillende watersportverdelers konden uittesten op en naast het water