Iedere dag ANEMOSiteit rond de windzak


Zijn woorden zijn lucht, averechtse winden. Het aanzicht van een zak maar hij beroert want wat hij vangt doet ons bewegen. Weinigen op ons strand krijgen dan ook meer aandacht dan onze windzak. Geen nood, gelukkig ook uitzonderingen die de regel worden naar de avond toe. Of telkens wanneer de gezelligheid gebundeld terugvloeit naar onze variëteit aan strandterrasjes rond de beachbar.

Overdag blijft er wel steeds een zee aan redenen om vrolijk te overleven op het zilte. De enige file is de vrijwillige verzameling aan een startlijn. De enige schaduw komt van wolken en een zeldzame cumulus is de enige hoogbouw. Vrije horizon en de enige muurtjes zijn steile golven. Geen pollen in de vrijgekomen holtes, geen flitspalen en massaal overbodige verkeersborden. Wel een inspirerende windzak.

Geen veelheid aan hoekige elementen, enkel pure organische elementen maar dan massaal aanwezig in variërende combinaties. Water en zand bewogen door wind, gekleurd door wolken en zon. De windzak adviseert hoe we die elementen sportief kunnen beleven tot in onze diepste vezels. Het kunnen ook jouw vezels worden waartoe onze club je graag van wal zal steken.

Welkom namens het Anemos team,

Ewald Deloof,
voorzitter

Medebestuurders: Kris Blanckaert, Ivan De Pauw, Theo Huysmans, Katrien Schiltz, Benedickt Vertriest

Het 2018 Anemos team: Wie is wie?

Wil jij ons team in 2018 versterken? Klik dan snel op de link linksboven op de homepage M/V  Werken@Anemos

Ewald

Ewald

Hoofdverantwoordelijke

Algemeen coördinator
e-mail
Tom

Tom

e-mail
Pieter

Pieter

e-mail
Sam

Sam

Beachmaster

Sporttechnisch coördinator
e-mail
Mirke

Mirke

e-mail
Caro

Caro

Administratie

e-mail
.
Stephanie

Stephanie

Verantwoordelijke Bar

e-mail
Liesbeth

Liesbeth

Groepen

e-mail
.
Liesbeth V

Liesbeth V

e-mail
X