Op de wetenschappelijk Corona-grafiek,  duidelijk ontleend van ervaren surfers 😉 wordt het breekpunt niet verwacht vóór 19 april.
Tot dan droppen we uiteraard niet in om nadien wel intenser dan ooit te kunnen genieten van een mooie gladde golf, richting Anemos bvb.
Toelichting individueel brandingsporten
link verbod watersporten In deze officiële mededeling mbt verbod watersporten op zee wordt het motief voor de specifieke uitbreiding naar individueel brandingsporten er jammergenoeg niet bij vermeld. Om een algemeen gedragen naleving te bekomen, lijkt dit nochtans belangrijker dan de dreiging met boetes. Daarom volgende toelichting:  de specifieke uitbreiding naar individueel brandingsporten zou betrekking hebben op het feit dat elk ongeval op zee automatisch opgeschaald wordt naar het hoogst niveau voor de hulpdiensten (helikopter, boten,….) wat veel belastender is dan een ambulance voor ongevallen met fietsers en joggers.
Bij deze dus een oproep om ons ook hieraan te houden.  Zodra deze crisis overwonnen is, zijn we er nu al klaar voor om er direct een lap op te geven want hoe lang dit ook duurt, we gaan niet vergeten hoe gezond plezant brandingssporten zijn!

X